Whats happening to the forum????

For Q&A's about the website structure and performance
User avatar
muzz_on_line
Posts: 655
Joined: Tue Jan 06, 2009 11:52 pm
Location: South East Qld

Re: Whats happening to the forum????

Post by muzz_on_line » Tue Aug 09, 2016 5:39 pm

Hi Hank,

I have had days where it just times out in my browser. I get a white screen asking if I want to try again.

I do, but not until the next day.

Muzz

User avatar
Old Techo
Posts: 9668
Joined: Fri Dec 26, 2008 1:23 pm
Location: Melbourne

Re: Whats happening to the forum????

Post by Old Techo » Tue Aug 09, 2016 7:43 pm

Muzz, I've had many, many very slow responses here but rarely a browser timeout.

What is your browser?

I use Chrome mostly but often Firefox, sometimes Opera and rarely IE.
Regards, Old Techo
2007 Prado Diesel Auto
2004 Roadstar Limited Edition

rat3het
Posts: 415
Joined: Sat Aug 16, 2008 3:33 pm

Re: Whats happening to the forum????

Post by rat3het » Wed Aug 10, 2016 9:30 am

probably the census traffic

:lol:

Stuartandjan
Posts: 88
Joined: Thu Nov 06, 2014 5:19 pm

Re: Whats happening to the forum????

Post by Stuartandjan » Wed Aug 10, 2016 9:33 am

I have had Firefox time out several times and also Safari when I use the iPad.

User avatar
muzz_on_line
Posts: 655
Joined: Tue Jan 06, 2009 11:52 pm
Location: South East Qld

Re: Whats happening to the forum????

Post by muzz_on_line » Wed Aug 10, 2016 10:59 pm

Hi OT,

I use Chrome with the Adblock Plus extension.

Muzz

User avatar
A'van
Posts: 2611
Joined: Sat Apr 11, 2009 9:04 pm
Location: Albion Park. NSW.

Re: Whats happening to the forum????

Post by A'van » Thu Aug 11, 2016 12:17 pm

muzz_on_line wrote:Hi OT,

I use Chrome with the Adblock Plus extension.

Muzz
Me too.

Hans

https://www.youtube.com/watch?v=J161D6GuJ8c
E&H
Toyota Aurion + A'van Aliner

Post Reply

Return to “Website Matters”